آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

در پیاده روی اربعین گرمازده نشوید

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه به تشریح نکات ضروری برای پیشگیری و مقابله با گرمازدگی در پیاده روی اربعین حسینی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر شکیبا توصیه کرد: زوار اربعین حسینی نیز ساعت حرکت خود را به اوایل صبح موکول کرده و یا پیاده روی شبانه داشته باشند.

 

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه بر استفاده از لباس های نخی و گشاد تاکید کرد و افزود: افراد همچنین جهت حفاظت از سر و صورت باید کلاه و عینک همراه داشته باشد ضمن اینکه می توانند یک پارچه را مرطوب کرده و روی سر وصورت خود بیندازند تا دچار گرمازدگی نشوند.

 

دکتر شکیبا در خصوص استفاده از نوشیدنی های گرم مانند چای در پیاده روی اربعین هشدار داد و افزود: مصرف نوشیدنی ها گرم حرارت بدن را افزایش داده و احتمال گرمازدگی را افزایش می دهد، بنابراین توصیه می شود زوار به جای چای از نوشیدنی های خنک مانند خاکشیر و شربت آبلیمو و ... استفاده کنند.

 

وی توصیه کرد: در زمان پیاده روی حتما لیموی تازه همراه داشته و چند قطره از آب لیمو را در آب ریخته و مصرف کنند، چرا که آبلیمو حرارت بدن را کاهش می دهد.

 

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در ادامه در خصوص درمان بیماران گرمازده نیز عنوان کرد: اگر افراد با بیمار گرمازده مواجه شدند باید هرچه سریعتر بیمار را به محیط خنک رسانده و تا حد امکان لباس های او را کم کنند.

 

دکتر شکیبا ادامه داد: سرد کردن یک قسمت از بدن فرد گرمازده می تواند شوک حرارتی برای او ایجاد کند، بنابراین افراد اگر از آب استفاده می کنند باید آب را به همه جای بدن فرد گرمازده برسانند. برای این کار هم باید از آب ولرم استفاده شود و نباید یکباره از آب سرد استفاده کرد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه اشاره ای هم به سایر نکات بهداشتی ضروری برای زوار داشت و به همه آنها توصیه کرد: از نوشیدن آبی که از سلامت آن مطمئن نیستند، خودداری کنند و ترجیحا از آبهای بسته بندی استفاده کرده و یا آبی را بنوشند که از سلامت منبع آن مطمئن هستند.

 

وی افزود: همچنین استفاده از غذاهای سرخ شده توصیه نمی شود و هر نوع غذای دیگر هم باید قبل از سرو، به خوبی گرم شود.

 

دکتر شکیبا در خصوص غذاهای کنسروی با بیان اینکه قوطی کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش و روی حرارت قرار داده شود.

 

وی نسبت به حمل غذاهای گرم هشدار داد و افزود: در گرمای هوا احتمال فاسد شدن این مواد خوراکی وجود دارد و توصیه می شود زوار به جای غذای گرم از غذاهای خشک استفاده کنند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده